test

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η ζωή μετράει!!! - ΔΙΟΝ TV - 1η εκπομπή

Κάθε Τετάρτη στις 8μμ όλοι σε καρέκλες ντιβάνια πολυθρόνες καναπέδες και συντονιστείτε στο ΔΙΟΝ TV γιατί η Ζωή σας μετράει!!!. Ευχαριστούμε την Μαρία Βούλγαρη τον Δρ. Μουρούτη και το ΔΙΟΝ TV προκαταβολικά.... Θα είμαστε όλοι εκεί κάθε τετάρτη ανελλιπώς... Καλή Πρεμιέρα.. 

ΕΚΠΟΜΠΗ 1η ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014  



Μήνυμα του Δρ. Μουρούτη
Φίλτατοι!
Απο την ερχόμενη Τετάρτη και κάθε ιδία μέρα στις 20:00μ.μ θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εκπομπή μας στη τηλεόραση του ΔΙΟΝ της Κ.Μακεδονίας με τίτλο:"Η ΖΩΗ ΜΕΤΡΑΕΙ"..
Για όσο χρονικό διάστημα μας δίδει ο Θεός την τιμή & δυνατότητα ποθούμε με το πρόγραμμα που παρουσιάζει η Κα Μαρία Βούλγαρη μαζί με τον Δρ.Κων/νο Μουρούτη θα πραγματευονται την απόκτηση πλήρους ελευθερίας από την πάσης φυσεως, εκμετάλλευση και τον προσωπικό έλεγχο στην υγεία ,ευτυχία και χαρά της προσωπικής και κοινωνικής ζωής των συνανθρώπων μας. Στο επίκεντρο των προγραμμάτων αυτών βρίσκεται πάντοτε ο άνθρωπος και η ευημερία του.
Με πλούσια ,έγκριτη επιστημονική γνώση και άριστη κοινωνική & βιοηθική κατάρτιση, παρουσιάζονται με απλό και κατανοητό τρόπο θέματα "ζωής και θανάτου", υγείας πνευματικής τε και σωματικής, αλλά και στάσης ύπαρξης και αντιμετώπισης της καθημερινότας με αληθινό νόημα και πραγματική σημασία για το ευρύ κοινό.
"Μόνο οι άρρωστοι βλέπουν και έχουν ανάγκη τους ιατρούς» λέει ο Δρ. Μουρούτης. «’Ένας υγιής άνθρωπος ποτέ».Ποθούμε να διαμορφώσουμε οικογένειες,κοινωνίες και ανθρώπους υγιεις,όμορφους και αληθινά ευτυχισμένους που, θα έχουν βρεί νόημα και αληθινή εν Θεώ ,σημασία στη ζωή τους!!

Δρ.Κωνσταντίνος Μουρούτης
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το στο Facebook  με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου