test

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Καρκίνος στήθους, αίτια και φυσική ίαση (Γερμανική Νέα Ιατρική του Δρ. Χάμερ)



Απομυθοποίηση του καρκίνου μέσω των ανακαλύψεων του Δρ. Χάμερ.
Ο Δρ. Χάμερ έδειξε ότι κάθε καρκίνος έχει απολύτως σαφή αίτια και μέσω της κατανόησής του επέρχεται η απελευθέρωση από την τρομολαγνεία που επικρατεί.
Στο συγκεκριμένο μικρό απόσπασμα (το οποίο αποτελεί μέρος μιας εκτενέστερης διάλεξης), γίνεται λόγος αποκλειστικά για τους μαστικούς αδένες (αδενοκαρκίνωμα) και όχι για τους γαλακτοφόρους πόρους, στους οποίους πάσχουν οι περισσότερες "ασθενείς".
Αυτό το βίντεο είναι ένα μικρό απόσπασμα μιας εκτενέστερης διάλεξης.
Παρόλο που δεν υπήρχε πρόθεση να αναρτηθεί ατελής, εντούτοις αναρτήθηκε με την διαδικασία του κατεπείγοντος.
Αιτία και αφορμή αποτέλεσε η  αμφίπλευρη μαστεκτομή της γνωστής ηθοποιού Αντζελίνας Τζολί που προχώρησε (αν και δεν είχε σχετικό πρόβλημα υγείας) επειδή είχε λέει προδιάθεση για καρκίνο, βάσει κάποιου.. "ενοχοποιητικού γονιδίου" (!)
Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η τρέλα η υπερβολή και η παραπλάνηση, βίντεο σαν κι αυτό, προσπαθούν να διατηρήσουν την λογική σε ένα επίπεδο που να είναι δυνατή η κριτική σκέψη και η αυτοάμυνα προς διατήρηση της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας, ενάντια στους αβάσιμους και εξωφρενικούς ισχυρισμούς με τους οποίους βομβαρδιζόμαστε καθημερινά.

Η παρούσα διάλεξη ενδεχομένως να αναρτηθεί ολόκληρη το Φθινόπωρο ή τον Χειμώνα του 2014, αφού ολοκληρωθούν στο μεταξύ άλλες προτεραιότητες που εκκρεμούν, πολλές από τις οποίες έχουν ήδη αναρτηθεί και συνεχίζουν να αναρτώνται.
Στο μεταξύ όμως αναρτήθηκε μία άλλη εκτενής διάλεξη που δόθηκε το 2008 στην Ελβετία, στην οποία, μεταξύ πολλών άλλων παθήσεων, επεξηγείται μερικώς και ο καρκίνος του στήθους, πάντα βάσει της Γερμανικής Νέας Ιατρικής (τώρα ονομάζεται πλέον "Γερμανική Θεραπευτική") του Δρ. Χάμερ δείτε το βίντεο παρακάτω:
Είναι μεγάλη χαρά και έκπληξη για το κανάλι αυτό, που είναι σε θέση να διαθέτει σε άψογη ελληνική μετάφραση, ολόκληρη την εκπαιδευτική διάλεξη του κ. Harald Baumann (σε επτά μέρη)σχετικά με τον Δρ. Χάμερ και την Γερμανική Νέα Ιατρική του.

Αυτή η γνώση είναι ΑΚΡΩΣ επίκαιρη για την ελληνική πραγματικότητα, επειδή αν οι αρρώστιες προκαλούνται πράγματι από έντονα σοκ, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό το τί έχει να συμβεί σύντομα στους Έλληνες με τα πανίσχυρα και απανωτά σοκ που έχουν υποστεί λόγω της λεγόμενης "οικονομικής κρίσης".

Ήδη διαφημίζονται παντού οι λεγόμενες "δωρεάν" υγειονομικές "προληπτικές" εξετάσεις.
Μήπως λοιπόν κάποιοι γνωρίζουν το τί συμβαίνει;

Ο κ. Baumann αναφέρεται στο ιστορικό της αρχικής ανακάλυψης του Δρ. Χάμερ, αναλύει τις βασικές αρχές της ΓΝΙ με τις 5 βιολογικές νομοτέλειές της και εξηγεί μια σειρά ασθενειών (καρκίνος εντέρου, στήθους, ήπατος, παγκρέατος, ψωρίαση, πολλαπλή σκλήρυνση, κ.α.) σύμφωνα με τη νέα γνώση που προσφέρει η "Γερμανική Νέα Ιατρική".

Προς το τέλος της διάλεξης, ο κ. Baumann μοιράζεται με το ακροατήριο το μυστικό της καλής υγείας και λίγο μετά αποκαλύπτει μία σοβαρότατη πληροφορία σχετικά με τους λεγόμενους "παθογόνους ιούς".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ο κ. Baumann στην αρχή της διάλεξης αναφέρει ότι η Γερμανική Νέα Ιατρική ΔΕΝ αποτελεί κάποια μορφή θεραπείας.
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζει με τις θέσεις του Δρ. Χάμερ, ο οποίος έχει προειδοποιήσει για το ανακριβές ή αναληθές υπόβαθρο τέτοιων δηλώσεων από όπου κι αν προέρχονται.

Επίσης, ο Δρ. Χάμερ τονίζει ότι ένα ~5%-10% των ασθενών θα παρουσιάσει επιπλοκές οι οποίες χρειάζονται (κατάλληλη) ιατρική αντιμετώπιση.
Κατά συνέπεια ΔΕΝ αποτρέπει τους ασθενείς από το να επισκέπτονται ιατρό ούτε από τυχόν απαραίτητες φαρμακευτικές αγωγές, αρκεί βεβαίως να μην γίνονται ιατρικά απαράδεκτες ενέργειες (οφελέειν ή μη βλάπτειν).

Κατά τα άλλα είναι μία υπέροχη και διδακτική διάλεξη από έναν πραγματικό και έμπειρο γνώστη της ΓΝΙ.
Η διάλεξη διοργανώθηκε το 2008 από τον AZK (Anti-Zensur-Koaliation), στα ελληνικά "Αντιλογοκρισιακός Συνασπισμός", ο οποίος είναι γνωστός για την υποστήριξή του σε φλέγοντα ζητήματα, το περιεχόμενο των οποίων συχνά πέφτει θύμα λογοκρισίας.

Σχετικά με τον ΑΖΚ:
Ο ΑΖΚ, είναι ένα διεθνές, μη θρησκευτικό και μη κομματικό κίνημα ελεύθερης πληροφόρησης.
Στην ιστοσελίδα του (www.anti-zensur.info) υπάρχει πληθώρα αξιόλογων διαλέξεων, η πλειοψηφία των οποίων όμως είναι στην γερμανική γλώσσα (δίχως μετάφραση).
Όποιος ενδιαφέρεται να υποτιτλίσει εθελοντικά κάποια άλλη διάλεξη, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τον ΑΖΚ μέσω της ιστοσελίδας του.


Όμως, για ακόμα καλύτερη κατανόηση του καρκίνου, σύμφωνα πάντα με τις ανακαλύψεις του Δρ. Χάμερ καλό είναι να ξεκινήσει κανείς με αυτό το σύντομο και περιεκτικό βίντεο: http://olazoi.blogspot.com/2013/12/5.html

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το στο Facebook  με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου