test

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Δρ. Μουρούτης - 3ήμερο Σεμινάριο Υγείας στα Χανιά - Διέξοδος από την Κατάθλιψη

 7,8,9 Μαρτίου 2014 - 3ήμερο Σεμινάριο Υγείας στα Χανιά 
Ημέρα 1η Θέμα: Διέξοδος από την Κατάθλιψη
Νικώντας τον χαλασμένο εγκέφαλο: Alzheimer's και εσείς...
 Μια σειρά απο διαλέξεις ,απο έναν εξ-"αιρετικό" επιστημονα, πάνω σε δυσκολες έννοιες και θέματα υγείας, που ενώ τα προσεγγίζει με ένα μοναδικό τρόπο, συνδιάζοντας το χιούμορ με την εμπεριστατωμένη ανάλυση, καταφέρνει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για τρείς και πλέον ώρες, με τον χειμαρρώδη λόγο του αγγίζοντας θέματα που καίνε.  Στο επίκεντρο των δωρεάν διαλέξεων του Δρ Μουρούτη βρίσκεται πάντοτε ο άνθρωπος και η ευημερία του. Με την πλούσια γνώση του και την άριστη επιστημονική του κατάρτιση, παρουσιάζει με απλό και κατανοητό τρόπο θέματα κοινωνικά, Υγείας, αλλά και στάσης ζωής στο ευρύ κοινό. Ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτρη Κοτζαμπασάκη για την ευγενική προσφορά της μαγνητοσκόπησης.

Δηλώστε συμμετοχή στην ομάδα στο Facebook Εθελοντική δράση φίλων Δρ. Μουρούτη Κων/νου για να ενημερώνεστε αλλά και για να  βοηθήσουμε κι άλλους ανθρώπους να βρουν την υγειά τους Εθελοντική δράση φίλων Δρ. Μουρούτη Κων/νου
www.facebook.com/groups/drmouroutis

Μάθετε περισσότερα για τα σεμινάρια και τις δράσεις του Δρ. Μουρούτη στο www.inz.gr 

 Παρασκευή 7 Μαρτίου Διέξοδος από την Κατάθλιψη
 

Συνιστώ σε όσους έχουν θέματα υγείας και θέλουν να βελτιωθούν, αλλά και όσοι θέλετε να διατηρήσετε την καλή υγεία που έχετε, να μην χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον Dr Μουρούτη Κωνσταντίνο, κορυφαίο γιατρό και εξαιρετικό ΑΝΘΡΩΠΟ.


ΧΑΝΙΑ 7-9 ΜΑΡΤΙΟΥ
 
  


ΝΑΟΥΣΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ


Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το στο Facebook  με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου