test

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

3ήμερο υγείας στην Ερέτρια του Δρ. Κωνσταντίνου Μουρούτη

Ανοιχτή Πρόσκληση σε όσους θέλουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, με θέματα που αφορούν την Υγεία και την πολύτιμη Ζωή μας, από έναν καταξιωμένο επιστήμονα!!!
3ήμερο υγείας στην Ερέτρια του Δρ. Κωνσταντίνου Μουρούτη.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

"Θεραπεύοντας την...Υγεία μας" στην Ερέτρια..

Φίλτατοι μας!
Την Κυριακή ολοκληρωθηκε το 3ημερο σεμιναριο για την υγεια και όχι μόνο...στο ξενοδοχείο Negroponte resort SPA στην όμορφη πόλη της Ερέτριας..ΕΙμαστε ευγνώμονες σε όλους εκεινους που σιωπηλά, στην αφάνια και με πολύ θέρμη συνέδραμαν για να εχει μια τόσο μεγάλη επιτυχία αυτό το σεμιναρίο..οχι μονο απο άποψη προσέλευσης κόσμου που, ηταν αθροα αλλά πολύ περισσότερο...απο την αυθόρμητη ανταπόκριση αυτου του υπέροχου πλήθους στον..λιλιπούτειο "σπόρο" που ρίχθηκε στις ψυχές τους απο εναν χαρμεπό και ανάξιο σκευος όπως ο υποφαινόμενος μηνυτής..
Ευχαριστώ τόσο τους φιλους που ηλθαν απο την Αθήνα για να με στηριξουν...και ακόμη, τον φίλο τον Γιαννη απο την Ερετρια,τους συλλόγους που ανέλαβαν αυτή την "εγχείρηση" ψυχής..και τέλος..τον φίλτατο Αργύρη ,την Κική( το τσουρέκι ηταν τέλειο!!), τα 3 τους αγγελούδια και την "μαμά".. και για τα χαμόγελα αλλά και για τους γιγαντες και την..σπανακόπιτα!
Να ειστε όλοι σας καλά και ..κάθε μερα και καλύτερα!!
Με σεβασμό,
Δρ.Μουρούτης
 












Δείτε το Αλμπουμ από το  3ήμερο   εδώ




Μια σειρά απο διαλέξεις , από έναν εξ-"αιρετικό" επιστήμονα, πάνω σε δύσκολες έννοιες και θέματα υγείας, που ενώ τα προσεγγίζει με ένα μοναδικό τρόπο, συνδυάζοντας το χιούμορ με την εμπεριστατωμένη ανάλυση, καταφέρνει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για τρείς και πλέον ώρες, με τον χειμαρρώδη λόγο του αγγίζοντας θέματα που καίνε.  Στο επίκεντρο των δωρεάν διαλέξεων του Δρ. Μουρούτη βρίσκεται πάντοτε ο άνθρωπος και η ευημερία του. Με την πλούσια γνώση του και την άριστη επιστημονική του κατάρτιση, παρουσιάζει με απλό και κατανοητό τρόπο θέματα κοινωνικά, Υγείας, αλλά και στάσης ζωής στο ευρύ κοινό. 


Συνιστώ σε όσους έχουν θέματα υγείας και θέλουν να βελτιωθούν, αλλά και όσοι θέλετε να διατηρήσετε την καλή υγεία που έχετε, να μην χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον Dr Μουρούτη Κωνσταντίνο, κορυφαίο γιατρό και εξαιρετικό ΑΝΘΡΩΠΟ. 
Οι πληροφορίες που θα πάρετε σώζουν ΖΩΕΣ!!!

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το στο Facebook  με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου