test

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Η ζωή μετράει 34 "To Αβύθιστο πλοίο" Δρ. Μουρούτης Κων/νος



Φίλτατοι συνάνθρωποι μας!
Στην εκπνοή της χρονιάς αυτής, σε συνδυασμό με την "Δαμόκλειο" σπάθη των επικείμενων εκλογών στη πατρίδα μας (για πολλοστή φορά θα είμαστε ενώπιον των τωρινών και μελλοντικών Deus Ex Machina- "σωτήρων & λυτρωτών μας..) και με την νωπή Τραγωδία του επιβατηγού πλοίου και των θυμάτων αυτής,  παρακολουθήστε  παρακάτω στα πλαίσια της  εκπομπής "Η ΖΩΗ ΜΕΤΡΑΕΙ" την παρουσίαση με θέμα "Το Αβύθιστο Πλοίο".
Πρόκειται για μια εξιστόρηση της τραγωδίας του Τιτανικού πριν από αρκετά χρόνια και το ΤΙ συνέπειες μπορεί να έχει για μας σήμερα.. Επίσης, το ΠΩΣ βυθίστηκε το σκαρί τούτο και οι δυσμενείς αποφάσεις που ελήφθησαν, καθόρισαν το πεπρωμένο του.
Σήμερα, στην οικογένεια, στην κοινωνία, οικονομία και πολιτική, τα πλοία μας θεωρούνται "Αβύθιστα"... Δείτε λοιπόν το ΠΟΥ μπορείτε να "μπαρκάρετε" για να έχετε απόλυτη ασφάλεια από τις τρικυμίες και παγόβουνα της ζωής.
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη από την προηγούμενη εβδομάδα ΠΡΙΝ λάβει χώρα τόσο η τραγωδία με το πλοίο στην Αδριατική αλλά και η Παρωδία των εκλογών μας..

ΥΣ. Τον Τιτανικό τον έφτιαξαν οι "Ειδικοί" και ..βυθίστηκε.. την Κιβωτό του Νώε την έφτιαξαν οι "ερασιτέχνες" και έμεινε "ΑΒΥΘΙΣΤΗ".. Μην εμπιστεύεστε πάντα  τους "Ειδικούς"!!
Δρ.Μουρούτης Κωνσταντίνος


Παρακολουθείστε την 34η εκπομπή του 2ου κύκλου Η ΖΩΗ ΜΕΤΡΑΕΙ που προβλήθηκε ζωντανά την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014  στις 8μμ από την ΔΙΟΝ Τηλεόραση.
Θέμα της εκπομπής είναι: "Το Αβύθιστο Πλοίο"


Η ΖΩΗ ΜΕΤΡΑΕΙ "Το Αβύθιστο Πλοίο"
ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΡΒΙΟΥ  2014









Αρχείο με όλες τις εκπομπές του 1ου και 2ου κύκλου  Η ζωή μετράει κάντε κλικ στην εικόνα...

http://olazoi.blogspot.gr/2014/10/newstart-2.html
Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το στο Facebook  με ένα   ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου